Fatima Lagerås heter jag. I fotosammanhang brukar man prata om image makers och image takers. Jag är en image maker. Och producent i mitt bolag Swixer Film. Man kan säga att jag jobbar lite som man gör på film. Jag komponerar och iscensätter bilder genom att arbeta med t.ex. casting, scenografi och rekvisita. På location eller i studio bygger jag upp stämningar och berättelser där olika typer av budskap har möjlighet att lyftas fram.

Oavsett om det är en styrelse som ska porträtteras, en produkt som ska lanseras eller om det handlar om att ta fram content till sociala medier fotograferar jag på uppdrag av små och stora kunder.

Beroende på brief, projektets storlek och vad vision/kund vill jobbar jag ofta helt själv i alla led, vilket också blir mer kostnadseffektivt för kund. Med det sagt tar jag givetvis även uppdrag som kräver större team.

Jag hittar inspiration i människor och på intressanta platser. Därför gör jag ibland även reseguider. Senast en serie för Lovely Life om hur det är att tågluffa med barn i Europa.

Fatima Lagerås
E-post: fatima@swixerfilm.se
Mobil: +46 739702737
Instagram: fatimalagerasphoto & swixerfilm

Stäng meny