Swixer Film har flyttat, firas med finfina priser på porträttfotografering!

Efter nästan tre år på Hantverkargatan flyttar Swixer Film in hos Studio Emma Svensson på Telefonplan. Har ju suttit där redan en hel del under det gångna året men nu blir det alltså min permanenta bas framöver.

Känns som ett givet val med tanke på hur mycket jag fotograferar nu för tiden utöver att driva Swixerfabriken som vanligt förstås. Spana in min portfolio här på sajten eller på Studio Emma Svensson vetja. 

Med anledning av detta firar jag flytten med finfina priser på porträttfotografering i studion!

Den 23 november har du möjlighet att boka in en tid för porträttfotografering med moi. Fotograferingen tar 1-2h och tillsammans bestämmer vi hur setup ska se ut. Efter fotograferingen går vi igenom bilderna och du får välja ut dina favoriter. Därefter levereras de redigerade bilderna digitalt. 

Det går jättebra att ta med sig ett par klädombyten eller rekvisita. Har du referensbilder på hur du vill att bilderna ska se ut går det bra att mejla dessa på förhand. 

Porträttbilder är bra att ha i många olika sammanhang; bilder som julklapp att ge bort, som CV bilder, headshots för skådespelare, profilbilder eller som content till sociala medier.  

Det bjuds på fika och kaffe under dagen!

Pris: 1300 kr för fotograferingen. 200 kr per bild.
Datum: 23 november 
Plats: Stockholm, Telefonplan
Antal platser: 5

Mejla mig på fatima@swixerfilm.se för att boka in en tid!

3

Lämna ett svar

Stäng meny