Min nya kollega!

Publicerat av fatimalageras den

Hurra, nu är vi igång! Från och med idag är det jag och den här bönan som styr Swixer kosan mot nya oanade höjder ett par månader framåt. Här ska utvecklas och produceras. Känns sjukt roligt men också pirrigt. 

När man väljer att expandera och bl.a. satsa på utveckling av programidéer som inte vunnit laga kraft (än) så att säga tar man en risk – ingenting att sticka under stolen med. Men min filosofi är att man måste våga riskera för att kunna vinna och växa. Lite som första skoldagen typ.

Men med en kreativ idéspruta som den här stjärnan vid min sida är jag inte det minsta orolig. Känns liksom som att jag satsat på världens bästa häst. Galopp och vips så vann jag! SÅ peppad, glad och tacksam.

Stay tuned! <3

0
Kategorier: Swixer Film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *