The latest and greatest från Swixer Film

Publicerat av fatimalageras den

Ofta när man jobbar med en produktion och är mitt uppe i den är det väldigt mycket sekretess och man kan inte alltid berätta så mycket om den. Av olika skäl vill man helt enkelt inte avslöja för mycket detaljer kring inspelningen innan den sett dagens ljus så att säga.

Men här är några exempel på inspelningar från det gångna året som Swixer Film varit delaktig i och som jag faktiskt KAN berätta om. 

Till SWARCO’s film ”Public Transport Solutions” hjälpte vi bl.a. till med produktionsledning, casting, locations, rekvesita och crew.   

I den tyska serien Around the world with 80 year olds fick fem tyska pensionärer resa utomlands för första gången någonsin. På uppdrag av Talpa TV hjälpte vi till med all förproduktion vad gäller planering av aktiviteter, logistik, och crew.

I somras producerade vi partner stories för Microsoft. Även Microsoft har hakat på trenden att producera så kallade sucsess stories där man låter sina kunder vittna om värdet av att använda sig av deras produkt. Genialiskt för företag att använda sig av i sin säljstrategi om du frågar mig.  

För verkstadsföretaget Kone flög vi drönare, bokade skådespelare, statister, locations, kostym, Make Up, teknik och inspelningsteam. 

Trevlig helg från filmfabriken!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *