Sitta och vänta. Nej tack!

Publicerat av fatimalageras den

Om det är något jag älskar och inspireras av som mest så är det kvinnor som som bestämmer sig för något och sedan genomför det. Det är lätt att säga att man ska göra en sak men det är ta mig fasiken långt ifrån alla som faktiskt genomför.

Jag pratar om dom där kvinnorna som inte sitter och väntar på att någon annan ska servera, leverera eller duka upp smörgåsbordet åt dem. Nej, dom som gör det själv eftersom att dom vet att man är sin egen lyckas smed. För att dom har en vision, en dröm och en jädra anamma som gör att det dom bestämt sig för ska banne mig bli av. Basta. Och inte sällan är dom fenomenala på att göra underverk tillsammans och stötta varandra.

Kalla dom vad du vill. Genomförare. Go getters. Influencers. Stjärnor.

Jag tror att det kommer bli en del inlägg här på bloggen framöver om olika personer som inspirerar mig och som jag känner ett slags ”släktskap” med när det kommer till att gå sin egen väg, bestämma sig och bara köra på. Just den här gången vill jag lyfta framför två personer som skiner lite extra i min inspirationshimmel just nu!

Catarina Lundbäck. Min kära kära vän och en självklar inspiratör. Grundare till produktionsbolaget Alaska Film & TV som bl.a. producerar programmet Efterlyst. Som barn drömde hon om att jobba på Efterlyst. Nu äger hon bolaget som producerar programmet OCH syns i rutan som krimexpert. Frågor på det?

Emma Sundh. Min vintageguru, hemliga crush och främsta inspiratör inom vintage, DIY & hållbarhet. På bara några dagar har hon, Husligheter-Maria & Slowfashion – Johanna kickat igång klimatklubben.se som fått över 7000 föjare på Instagram. Snacka om att använda sin plattform på bästa möjliga sätt för att rädda den här planeten. In och FÖLJ!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *