Helgtips – utflykt till Kristinebergs slott!

Publicerat av fatimalageras den

Bild tagen från Open House Stockholm. Foto: Peter Lydén

Jag är en nörd när det kommer till locations. Ju mer udda, skeva och förfallna platser desto bättre. En plats i denna kategori som jag vill tipsa om är helgens utflyktsmål. Nämligen Kristinebergs slott som öppnar upp för allmänheten på lördag mellan kl 10.00-16.00. En lägenhet på en sisådär 234 kvm som just nu står TOM i väntan på ny hyresgäst. Vi snackar väggmålningar, gamla tapeter och kakelugnar I VARJE RUM. Eh. Låt oss säga att jag redan har flyttat in och har storslagna inredningsplaner. Frågor på det?

Bild tagen från Mitt i Stockholm. Foto: Melina Reid
Bild tagen från Open House Stockholm. Foto: Peter Lydén
Bild tagen från Mitt i Stockholm. Foto: Melina Reid

Får mig att tänka på Hidden Places Workshop som jag var med på för några månader sen. Workshopen arrangerades av Sofia Mokkasin och Babes in Boyland som är drottningar när det kommer till att hitta just dessa gömda platser. Dom håller workshops lite titt som tätt så det är också ett tips att hålla utkik efter om man som jag – förlorar sig själv lite i dessa magiska miljöer.

Om ni vill besöka mitt Alice i Underlandet slott i helgen innan jag flyttar in hittar ni all info här!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *