Vintagerunda med koffertfynd!

Publicerat av fatimalageras den

Idag när vi var på tårtjakt (2-års kalas) blev det även en liten vintagerunda här på Fridhemsplan. Närmare bestämt Myrornas och Drakens Antiques som praktiskt nog ligger väldigt nära varandra. Väl inne på Drakens uppenbarade sig ett berg av koffertar som bara låg och väntade på att bli mina (vilket dom blev).

Hela tre stycken koffertar hade etiketten Fatima på sig 😉 

Jag blir lite som ett barn i en godisbutik när jag kliver in i en antikaffär och kan utan problem gå runt timmar. Varv på varv. Inte alltid är eventuella medföljande lika entusiastiska så det blev till att packa pappas kappsäck lite snabbare denna gång.

Noga inspektion av koffertförvaring

Vintagefynd-fånlycklig skuttade jag hemåt till barnrummet som äntligen fick sig lite duglig förvaring!

0
Kategorier: Vintage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *